Monday, 11 December 2017

Homestay Paling Murah di Seluruh Tawau

Homestay Murah di Tawau
Homestay Murah di Tawau

Salam 1 Malaysia kepada semua pelanggan dan pembaca setia blog kami. Bagi yang belum mengenali kami, J3 Homestay Tawau merupakan sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan homestay yang paling murah di seluruh Tawau. Untuk sebuah homestay 4 bilik kami hanya caj RM190/mlm. Bagi homestay 3 bilik pula anda hanya perlu bayar RM120/mlm. Ohsem kan?

Bagi bulan Disember ini, semua homestay kami hampir fully booked. Maklumlah, sekarang musim cuti sekolah dan tak lama lagi sambutan Krismas akan tiba. Jadi sempena musim cuti perayaan ni memang biasalah keadaan sentiasa pack ini. Terima kasih kami ucapkan kepada semua pelanggan yang sentiasa memberi sokongan.

Pada yang ingin merasa pengalaman bermalam di J3 Homestay Tawau, jangan segan jangan malu. Hubungi kami di talian 01139663963. Mahu call boleh, mahu Whatsapp pun boleh. Kami sentiasa mengalu-alukan panggilan anda. Jadi jangan lepaskan peluang untuk bermalam di homestay yang paling best, paling ohsem dan paling murah di seluruh Tawau ini ya. Hubungi kami sekarang.


Tempah homestay anda sekarang:

H/P: 011-3966-3963 (call/sms/whatsapp)
Whatsapp Booking: http://j3homestay.wasap.my
FB: www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau
Instagram: @j3_homestaytawau

Saturday, 12 August 2017

Kereta Sewa dan Homestay di Tawau

Kereta Sewa dan Homestay di Tawau


KERETA SEWA PUN ADA! Ya... selain daripada menyediakan perkhidmatan homestay yang paling best di Tawau, kami juga ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk anda semua. Jadi anda tidak perlu bersusah-payah lagi mencari mana tempat nak sewa kereta. Kami di J3 homestay ada menyediakan perkhidmatan ini.

Harga bagaimana? Tidak perlu risau, harga gerenti yang murah-murah saja. Tak percaya? Boleh tengok sendiri RATE KERETA SEWA TAWAU J3 di laman blog Kereta Sewa Tawau J3. Macam biasa lah, kalau hendak menyewa homestay + kereta sewa di Tawau, sila hubungi kami dengan segera di talian 011-3966-3963 atau 014-9669-359. Call/sms/Whatsapp semua dilayan. 

Selain daripada menghubungi kami dengan cara yang biasa ini, anda juga boleh buat whatsapp booking untuk J3 Homestay Tawau dan Kereta Sewa Tawau J3 dengan mengklik link yang diberikan. Cubalah. Anda tidak perlu save no telefon kami, cuma perlu klik link tersebut untuk membuat tempahan melalui Whatsapp dengan pantas.

Jadi tunggu apa lagi? Homestay dan kereta sewa pada harga yang cukup amazing menanti anda. Hanya perlu dail kami sekarang untuk membuat tempahan dengan serta-merta. Siapa cepat, dia dapat ;)


H/P: 011-3966-3963 (call/sms/whatsapp)
Whatsapp Booking: http://j3homestay.wasap.my
FB: www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau
Instagram: @j3_homestaytawau

Thursday, 29 June 2017

No Telefon Terkini J3 Homestay Tawau


TERKINI- J3 Homestay Tawau kini mempunyai no. telefon yang baharu! Bagi memperbaiki mutu perkhidmatan kami, maka dengan sukacitanya kami di J3 Homestay ingin mengumumkan penggunaan no. telefon yang baharu bagi menghubungkan kami dengan semua pelanggan yang kami hormati. Bermula dari hari ini, sekiranya ingin membuat tempahan ataupun ingin mendapatkan sebarang info mengenai J3 Homestay, sila dail 011-3966-3963.

Bagi yang ingin membuat tempahan melalui Whatsapp pula, sila klik http://j3homestay.wasap.my untuk instant booking. Sekiranya anda semua masih mencari-cari homestay yang ohsem pada harga yang amazing, maka kami lah tempatnya. Jadi tunggu apa lagi? Siapa cepat, dia dapat ;)


H/P: 011-3966-3963 (call/sms/whatsapp)
Whatsapp Booking: http://j3homestay.wasap.my
FB: www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau
Instagram: @j3_homestaytawau

Saturday, 29 April 2017

Tempah Homestay di Tawau Secara Online

Selamat sejahtera diucapkan kepada semua penyokong J3 Homestay Tawau. Hari ini kami ada sedikit kelapangan untuk berkongsi tips bagaimana hendak membuat tempahan homestay dengan kami melalui borang online. Kami sebenarnya sangat-sangat menggalakkan tempahan online kerana ada bukti "bertulis" antara pelanggan dengan kami tentang tempahan yang dilakukan, Kalau main cakap mulut sahaja, kadang-kadang susah juga. Betul tak?

Jadi hari ini kami akan sediakan di bawah ini, borang online kami yang boleh digunakan untuk menempah homestay terus kepada kami. Ianya memang mudah, cepat dan pantas. Kalau tak percaya, cubalah. Selain dari itu, anda juga boleh menghantar tempahan homestay kepada pihak J3 Homestay Tawau melalui Whatsapp. Cuma perlu klik pada link http://J3Homestay.wasap.my dan anda akan terus dapat menghantar tempahan homestay kepada kami melalui Whatsapp tanpa perlu save dahulu no. telefon kami. Mudahkan? Jadi tunggu apa lagi? Kini sudah ada dua cara mudah untuk membuat tempahan homestay  di J3 Homestay Tawau. Jadi jangan berlengah lagi. Sila buat tempahan anda sekarang ;) 




Friday, 14 April 2017

Homestay 4 Bilik Paling Murah Di Tawau

Tawau Homestay

Selamat sejahtera. Lama kami tak online. Mana tahu ada yang terlupa, J3 Homestay Tawau menawarkan homestay 4 bilik yang paling murah di seluruh Tawau. Hanya perlu bayar sedikit untuk kepuasan yang maksimum. Paling best, book seminggu awal, potongan harga sebanyak 5% akan diberi.

Kalau nak tahu, sebenarnya J3 Homestay unit Taman Semarak Bal ini terletak berdekatan dengan bandar Tawau dan juga beberapa tempat menarik yang lain di Tawau. Jika anda berjiwa "nature" mungkin anda akan gembira mengetahui bahawa J3 Homestay Tawau terletak hanya beberapa minit dari pusat pelancongan Taman Bukit Tawau, Bukit Gemuk dan juga Bukit TV. Di Taman Bukit Tawau misalnya, anda boleh menikmati keindahan alam semulajadi sambil berselfie di depan pokok yang paling tinggi di Asia Tenggara. Hebat kan?

Bagi yang suka membeli-belah, J3 Homestay Tawau memang sangat dekat dengan Pasar Tanjung, Pasar Gantung, Eastern Plaza, Pusat Komersil Jalan Guru dan Juga Pusat Komersil 1Arena. Memang boleh berbelanja sakan dan makan makanan yang best-best di tempat yang baru disebutkan tadi tu.

Ciri-ciri homestay:
4 bilik tidur/ 3 bilik air
Aricond di bilik tidur utama untuk keselesaan
Kipas siling di semua bilik lain termasuk ruang tamu
3 Katil bersaiz queen & 2 katil saiz single
Extra tilam dan bantal untuk tetamu yang ramai
Mesin basuh auto & percuma cecair pencuci
Periuk nasi, seterika, peti sejuk, kuali dan peralatan masakan & dapur gas

Kenapa perlu pilih J3 Homestay Taman Semarak?
Jarak dari bandar Tawau hanya 10 minit
Jarak dari kompleks sukan Tawau 2 minit
Dekat dengan tempat pelancongan Taman Bukit Tawau
Di kompleks perumahan homestay ada pasar, pasaraya, klinik, restoran 24 jam dll

Rate:
RM190/mlm ( 1 mlm - 3 mlm)
RM150/mlm ( 4 mlm - 10 mlm)
RM130/mlm ( 11 mlm ke atas)

Potongan harga 5% untuk tempahan awal

Berminat? Whatsapp J3 Homestay Tawau di talian 011-3966-3963. Pat Pat Siku Lipat, Siapa Cepat, Dia Dapat ;)

Tempah homestay anda sekarang:



H/P: 011-3966-3963 (call/sms/whatsapp)
Whatsapp Booking: http://j3homestay.wasap.my
FB: www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau
Instagram: @j3_homestaytawau