Friday, 11 December 2015

Perlukan homestay bajet di Tawau?

Budget homestay in Tawau

Perlukan homestay bajet di Tawau? Hubungi kami di J3 Homestay Tawau di talian 013-5499-359. Tapi tahun ini penuh sudah ya. Untuk yang memerlukan homestay pada tahun hadapan, boleh lah buat tempahan awal-awal. Jangan buat tempahan last minit, bahaya tu. Macam sekarang ni, ramai sangat orang call setiap hari bertanyakan homestay, tapi maaf sangat-sangat kerana homestay kami memang sudah fully booked untuk bulan Disember ini. Ada yang tanya, 1 saja ke homestay? untuk makluman, kami ada 2 homestay, tapi satu sudah kami pajakkan kepada penyewa secara long term.

Memandangkan ramai yang selalu terlepas booking dengan J3 Homestay Tawau, maka kami mengambil inisiatif untuk menambah lagi bilangan homestay kami mulai tahun hadapan. Setakat ini, perkara ini masih dalam peringkat awal perancangan. Tapi target kami adalah untuk mereka yang mempunyai bajet dibawah RM150/mlm. Kalau semua terjadi seperti yang dirancang, J3 Homestay versi mega bajet akan dilancarkan pada Februari 2016 nanti. Apa-apa pun, tunggu pengumuman rasmi dari kami di laman blog ini ya.

Harapan kami, dengan adanya homestay bajet ini, lebih ramai lagi orang yang dapat menjimatkan perbelanjaan semasa bercuti di Tawau. Kami akan cuba yang terbaik untuk anda semua. Jadi sekiranya anda ada perancangan untuk datang ke Tawau tahun hadapan, jangan segan jangan malu, hubungi kami segera di talian 013-5499-359 untuk membuat tempahan. Anda juga boleh membuat tempahan secara online dengan menekan butang tempahan online di sebelah kanan atas laman blog ini. Siapa cepat, dia dapat ;)


Tempah Homestay Anda Sekarang
H/P: 013-5499-359 (sms/whatsapp)
Instagram: @j3_homestaytawau

No comments:

Post a Comment