Friday, 14 April 2017

Homestay 4 Bilik Paling Murah Di Tawau

Tawau Homestay

Selamat sejahtera. Lama kami tak online. Mana tahu ada yang terlupa, J3 Homestay Tawau menawarkan homestay 4 bilik yang paling murah di seluruh Tawau. Hanya perlu bayar sedikit untuk kepuasan yang maksimum. Paling best, book seminggu awal, potongan harga sebanyak 5% akan diberi.

Kalau nak tahu, sebenarnya J3 Homestay unit Taman Semarak Bal ini terletak berdekatan dengan bandar Tawau dan juga beberapa tempat menarik yang lain di Tawau. Jika anda berjiwa "nature" mungkin anda akan gembira mengetahui bahawa J3 Homestay Tawau terletak hanya beberapa minit dari pusat pelancongan Taman Bukit Tawau, Bukit Gemuk dan juga Bukit TV. Di Taman Bukit Tawau misalnya, anda boleh menikmati keindahan alam semulajadi sambil berselfie di depan pokok yang paling tinggi di Asia Tenggara. Hebat kan?

Bagi yang suka membeli-belah, J3 Homestay Tawau memang sangat dekat dengan Pasar Tanjung, Pasar Gantung, Eastern Plaza, Pusat Komersil Jalan Guru dan Juga Pusat Komersil 1Arena. Memang boleh berbelanja sakan dan makan makanan yang best-best di tempat yang baru disebutkan tadi tu.

Ciri-ciri homestay:
4 bilik tidur/ 3 bilik air
Aricond di bilik tidur utama untuk keselesaan
Kipas siling di semua bilik lain termasuk ruang tamu
3 Katil bersaiz queen & 2 katil saiz single
Extra tilam dan bantal untuk tetamu yang ramai
Mesin basuh auto & percuma cecair pencuci
Periuk nasi, seterika, peti sejuk, kuali dan peralatan masakan & dapur gas

Kenapa perlu pilih J3 Homestay Taman Semarak?
Jarak dari bandar Tawau hanya 10 minit
Jarak dari kompleks sukan Tawau 2 minit
Dekat dengan tempat pelancongan Taman Bukit Tawau
Di kompleks perumahan homestay ada pasar, pasaraya, klinik, restoran 24 jam dll

Rate:
RM190/mlm ( 1 mlm - 3 mlm)
RM150/mlm ( 4 mlm - 10 mlm)
RM130/mlm ( 11 mlm ke atas)

Potongan harga 5% untuk tempahan awal

Berminat? Whatsapp J3 Homestay Tawau di talian 0135499359. Pat Pat Siku Lipat, Siapa Cepat, Dia Dapat ;)

Tempah homestay anda sekarang:



Tuesday, 21 February 2017

Cara Buat Tempahan Di J3 Homestay Tawau

Pada hari ini kami akan berikan cara-cara bagaimana buat tempahan di J3 Homestay Tawau. Sebelum itu, jika anda inginkan respon yang pantas, anda boleh terus sms/whatsapp kami di talian 013-5499-359. Di sini kami akan terangkan apa prosedur yang akan berlaku sekiranya anda ingin membuat tempahan homestay. Mohon anda tonton dulu video ringkas ini untuk mendapat gambaran mudah bagaimana proses tempahan homestay berlaku.



Dah tengok video? Ok cara membuat tempahan mudah sahaja. Biar kami terangkan dalam bentuk poin agar anda mudah memahaminya:

1. sms/whatsapp kami di talian 013-5499-359


2. Sertakan butiran berikut untuk memudahkan kami membuat semakan:
  • Nama Penuh:
  • Tarikh dijangka check-in:
  • Tarikh dijangka check-out:
  • Jumlah orang yang menginap:

3. Kami akan membuat semakan berdasarkankan tarikh yang anda mahu. Sekiranya tiada kekosongan, kami akan memaklumkan dengan segera. Bagaimana pun, sekiranya tarikh yang diminta itu "available" kami akan meminta anda melakukan perkara yang seterusnya.

4. Masukkan deposit tempahan sebanyak 50% dari jumlah sewa ke akaun AmBank J3 Trade Enterprise.

5. Hantar slip transaksi bayaran kepada kami melalui sms/whatsapp

6. Setelah menerima bukti bayaran deposit tempahan, kami akan memroses bayaran anda dan menghantar invois digital ke telefon bimbit anda.

7. Invois digital ini hendaklah ditunjukkan semasa membuat bayaran penuh pada hari check-in nanti.

** Sila ambil perhatian, sekiranya anda membatalkan tempahan homestay pada saat akhir, deposit tidak akan dikembalikan dan dikira "HANGUS".

Demikianlah cara ringkas bagaimana anda boleh membuat tempahan di J3 Homestay Tawau. Diharapkan post pada kali ini dapat memudahkan anda dalam membuat urusan tempahan homestay dengan kami. Sekiranya anda ada lain-lain pertanyaan, boleh terus hubungi kami di talian 013-5499-359 ataupun dengan menghantar emel kepada kami di homestaytawau@gmail.com


Tempah homestay anda sekarang: