Saturday, 12 August 2017

Kereta Sewa dan Homestay di Tawau

Kereta Sewa dan Homestay di Tawau


KERETA SEWA PUN ADA! Ya... selain daripada menyediakan perkhidmatan homestay yang paling best di Tawau, kami juga ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk anda semua. Jadi anda tidak perlu bersusah-payah lagi mencari mana tempat nak sewa kereta. Kami di J3 homestay ada menyediakan perkhidmatan ini.

Harga bagaimana? Tidak perlu risau, harga gerenti yang murah-murah saja. Tak percaya? Boleh tengok sendiri RATE KERETA SEWA TAWAU J3 di laman blog Kereta Sewa Tawau J3. Macam biasa lah, kalau hendak menyewa homestay + kereta sewa di Tawau, sila hubungi kami dengan segera di talian 011-3966-3963 atau 014-9669-359. Call/sms/Whatsapp semua dilayan. 

Selain daripada menghubungi kami dengan cara yang biasa ini, anda juga boleh buat whatsapp booking untuk J3 Homestay Tawau dan Kereta Sewa Tawau J3 dengan mengklik link yang diberikan. Cubalah. Anda tidak perlu save no telefon kami, cuma perlu klik link tersebut untuk membuat tempahan melalui Whatsapp dengan pantas.

Jadi tunggu apa lagi? Homestay dan kereta sewa pada harga yang cukup amazing menanti anda. Hanya perlu dail kami sekarang untuk membuat tempahan dengan serta-merta. Siapa cepat, dia dapat ;)


H/P: 011-3966-3963 (call/sms/whatsapp)
Whatsapp Booking: http://j3homestay.wasap.my
FB: www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau
Instagram: @j3_homestaytawau

No comments:

Post a Comment