Sunday, 17 August 2014

Homestay Paling Murah Di Tawau

Homestay Paling Murah Di Tawau

Betul ke ini homestay yang paling murah di Tawau? Macam tak betul saja? Itu antara sms yang kami pernah terima dari seorang bakal pelanggan kami. Kami beritahu dia, antara banyak-banyak homestay yang ada di Tawau, kami menyediakan homestay 4 bilik yang paling lengkap pada harga yang sentiasa menurun. Makin lama anda sewa, semakin murah. Malah kami pernah sewakan homestay kami ini pada kadar RM95/Malam kerana pelanggan yang menyewa itu menyewa agak lama. 

Memang ohsem kan? pelanggan itu sendiri terkejut kerana boleh dapat harga kurang dari RM100/malam bagi sebuah rumah 4 bilik yang lengkap serba-serbinya. Tapi kami memang suka buat pelanggan kami gembira. Sebab pelanggan adalah punca rezeki kami.

Lihat kadar sewa homestay kami yang kami paparkan di atas. Kalau sewa 1 malam, anda hanya perlu bayar RM190 sahaja. Memang sangat menakjubkan kerana homestay ini dapat memuatkan sehingga 16 orang, wang anda dapat dijimatkan. Bilik pun ada 4 buah. Selain bilik yang banyak, kami juga menyediakan tilam, bantal dan selimut yang cukup untuk semua orang. Dan yang paling best, kami takkan caj anda lebih-lebih kalau anda datang dalam kumpulan yang ramai. Kami tak kisah. Yang penting anda selesa dan gembira.

Lokasi homestay kami juga adalah berdekatan dengan bandar Tawau. Berhampiran dengan homestay terdapat banyak kedai, restoran, klinik untuk kemudahan anda. Memang strategik sangat. Jadi anda boleh nilai sendiri kadar sewa kami dengan apa yang kami berikan untuk anda. Ingat, makin lama anda sewa, makin murah harga yang kami berikan. Kami jenis tak berkira. Yang penting anda gembira. Jadi adakah homestay kami ini yang paling murah di Tawau? Dengan yakin kami akan jawab, YA!

Homestay kami ini sentiasa padat jadualnya. Jadi untuk mengelakkan kekecewaan, sila buat tempahan awal ya. Hubungi saja kami di talian 013-5499-359 untuk membuat tempahan anda. Terima kasih :)

No comments:

Post a Comment