Monday, 9 March 2015

Homestay Paling Murah di Seluruh Tawau

Tawau Bajet Homestay


Paling murah di seluruh Tawau bukanlah gimik semata-mata ya. Untuk homestay yang mempunyai 4 bilik, 100% lengkap, dekat dengan bandar dan dekat segala kemudahan lain memang J3 Homestay Tawau lah yang paling murah di seluruh Tawau. Kalau tak percaya, boleh saja survey ;)

Selain dari memegang title homestay yang paling murah di Tawau, kami juga memegang title sebagai yang paling profesional dan berautomasi. Selepas sahaja membuat tempahan dan membayar deposit, kami akan menghantar invois di smartphone anda dalam tempoh 24 jam. Ini bagi meyakinkan anda yang booking anda telah selamat kami proses dan ada black and white aggrement antara anda dan J3 Homestay Tawau. Best kan?

Bagi yang ingin datang dulu melihat homestay sebelum membayar tempahan memang sangat-sangat kami alu-alukan. Ini supaya memastikan anda betul-betul berpuashati sebelum membuat bayaran deposit. Dan setakat ini, setiap pelanggan yang datang melihat dulu homestay semuanya memang puashati dan terus membuat booking serta-merta.

Untuk bulan Mac ini kami ada beberapa slot lagi yang kosong. Sekiranya berminat, boleh hubungi kami terus di talian 013-5499-359. Pun begitu, untuk makluman selain menguruskan homestay kami juga menguruskan perkhidmatan kereta sewa. Jadi kami memang selalu sibuk dan selalu on-the-road. Jadi kami berharap sangat pada anda yang menghubungi kami dapat meninggalkan pesanan melalui whatsapp atau sms sekiranya panggilan anda tidak sempat kami jawab. Boleh kan? Jadi tunggu apa lagi? sekiranya anda memerlukan homestay yang paling murah di seluruh Tawau, hubungi kami sekarang di 013-5499-359. Dilayan bah kalau kau ;)


Tempah homestay anda sekarang:
H/P: 013-5499-359 (sms/whatsapp)
E-mail : homestaytawau@gmail.com
FB: www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau
Instagram: @j3_homestaytawau

No comments:

Post a Comment