Monday, 27 April 2015

Bajet Homestay Tawau

Bajet Homestay Tawau

Gambar di atas merupakan iklan kami di mudah.my dan kami kategorikan homestay kami sebagai  Bajet Homestay Tawau. Maklum lah, sewa pun murah-murah sahaja, jadi memang kategori bajet la. Homestay kami adalah seperti gambar di atas. Ada tiga tingkat semua. Bila anda sewa homestay kami, anda akan dapat ketiga-tiga tingkat tu semua sekali. Memang paling murah la di Tawau. Itu memang konfirm. Kadang-kadang kami lucu juga dengar customer bila mula-mula call, mereka mesti cakap "kami nak yang first floor ye". Sebenarnya, bila anda bayar sewa RM190/mlm, kami bagi bukan setakat first floor saja, tapi semua floor.

Yes, dengan bayaran RM190/mlm, anda dapat sebuah rumah seperti dalam gambar di atas. Rumah itu pula ada 4 bilik, 3 bilik air dan peralatan di dalam semua lengkap 100%. Dengan bayaran RM190/mlm, itu yang anda dapat. Memang berbaloi dengan setiap sen dan ringgit yang anda laburkan. Terima kasih banyak kepada semua yang memberi sokongan pada J3 Homestay Tawau selama ini. Untuk makluman, setiap hari kami mendapat cukup banyak panggilan telefon berkenaan Homestay Bajet kami ini. Kami memohon maaf atas setiap panggilan yang tidak sempat kami jawab. Pun begitu, kami telah menggunakan sistem autosms yang membolehkan anda meninggalkan mesej tempahan kepada kami.


Tawau Bajet Homestay


Sekiranya panggilan anda tidak sempat kami jawab, kami mohon agar anda dapat menghantar sms/whatsapp kepada kami dengan memberi details seperti berikut:

Nama Penuh
Tarikh dijangka check-in ke homestay
Tarikh dijangka check-out dari homestay

Ini bagi memudahkan kami membuat semakan pantas dan memaklumkan anda sekiranya terdapat kekosongan pada tarikh yang diinginkan. Diharapkan dengan cara alternatif ini anda tidak akan terlepas peluang lagi dari menginap di homestay yang paling best di Tawau ini. Kami di J3 homestay Tawau sentiasa mengalu-alukan panggilan telefon dan juga pesanan mesej dari anda semua. Ini kerana, tanpa anda, siapalah kami. Jadi tunggu apa lagi? berminat mahu tinggal di homestay bajet di Tawau yang konfirm puashati? jangan lupa hubungi kami di J3 Homestay 013-5499-359 ;)
No comments:

Post a Comment