Wednesday, 13 May 2015

J3 Homestay Tawau Fully Booked

Homestay Tawau
call/sms/whatsapp 013-5499-359 untuk tempahan di tarikh lain

Untuk makluman semua, J3 Homestay Tawau telah pun fully booked untuk tarikh seperti yang tertera di atas, iaitu dari 28 Mei 2015 hingga 7 Jun 2015. Kami mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada para pelanggan yang telah membuat tempahan.

Kalau nak tahu, tarikh di hujung-hujung bulan Mei sememangnya adalah tarikh yang sangat "hot". Bayangkanlah, hampir berpuluh-puluh panggilan, sms dan whatsapp yang kami terima dari mereka yang ingin menempah homestay di penghujung bulan Mei ini. Paling top adalah tarikh 30 & 31 Mei. Maklumlah, tarikh berkenaan merupakan cuti Pesta Kaamatan bagi seluruh rakyat di negeri Sabah. Selain itu, tarikh berkenaan juga sememangnya adalah tarikh bagi cuti sekolah. Jadi tidak hairanlah kalau ramai sungguh yang ingin menempah homestay pada tarikh berkenaan.

Nampaknya ramai yang ingin ke Tawau pada tarikh berkenaan kan? mungkin untuk bercuti, mungkin juga untuk menghadiri event seperti perkahwinan ahli keluarga. Tapi dukacita dimaklumkan, J3 Homestay Tawau memang sudah fully booked ya untuk penghujung Mei hingga ke awal Jun nanti. Suka kami nasihatkan di sini, sekiranya tidak ingin terlepas menginap di J3 Homestay Tawau, silalah membuat tempahan awal. Deposit hanya RM50 sahaja untuk tempahan dan kami juga akan memberi invois check-in untuk anda selepas pembayaran deposit. Jadi tempahan anda adalah selamat. Ramai yang kecewa sebenarnya kerana sudah tiada kekosongan di homestay kami. Tak mengapa, lain kali kalau datang ke Tawau, cepat-cepat hubungi kami ya. 

Kepada yang telah membuat tempahan awal, terima kasih. Kepada pelanggan yang sentiasa memberi sokongan, terima kasih. Pokok pangkalnya, terima kasih pada semua yang sentiasa memberi sokongan kepada kami. Dengan adanya sokongan anda, J3 Homestay akan kekal berdiri di Tawau sebagai homestay peneraju harga murah untuk anda semua. Trimas ;)Tempah homestay anda sekarang:
H/P: 013-5499-359 (sms/whatsapp)
E-mail : homestaytawau@gmail.com
FB: www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau
Instagram: @j3_homestaytawauNo comments:

Post a Comment