Wednesday, 21 October 2015

Aplikasi Booking J3 Homestay Tawau

Homestay Tawau App

Kini J3 Homestay Tawau sudah mempunyai aplikasi booking (android) untuk membuat tempahan homestay terus dari smartphone anda. Tidak perlu lagi call, sms atau whatsapp. Tidak perlu lagi buka laptop untuk mengisi J3 Homestay Tawau online booking form, tidak perlu lagi susah-susah semata-mata nak buat tempahan homestay dengan kami.

Anda hanya perlu download aplikasi ini dengan mengimbas QR code yang ada di dalam gambar diatas. Selain itu juga ada boleh download Aplikasi Booking Homestay Tawau di sini. Kami tahu ramai yang sibuk dengan aktiviti seharian. Dengan adanya aplikasi ini anda semua boleh membuat tempahan homestay dengan mudah dan pantas.

Apabila anda membuat  tempahan menggunakan aplikasi booking itu, segala butiran yang anda submit akan terus dihantar pada kami serta-merta. Kami akan membuat semakan kekosongan homestay berdasarkan tarikh check-in dan check-out yang anda pilih. Sekiranya ada atau tiada kekosongan, kami akan maklumkan anda dalam tempoh 5-10 minit selepas menerima booking notification dari anda. Cepat kan?

Jadi pada yang ada smartphone, kami amat menggalakkan anda semua menggunakan aplikasi ini untuk membuat tempahan di J3 Homestay Tawau. Ia bakal menjimatkan masa kita semua. Pun begitu, kami masih lagi menerima sms, whatsapp dan panggilan telefon di talian 013-5499-359 seperti biasa. Apa pun cara anda membuat tempahan, kami tetap menerimanya dengan hati yang gembira :)


Tempah Homestay Anda Sekarang
H/P: 013-5499-359 (sms/whatsapp)
E-mail : homestaytawau@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/j3homestaytawau
Twitter: www.twitter.com/homestaytawau

Instagram: @j3_homestaytawau

No comments:

Post a Comment