Friday, 31 July 2015

Pelanggan Puashati Dengan J3 Homestay Tawau

Pelanggan J3 Homestay Tawau

Semakin ramai pelanggan yang puashati dengan J3 Homestay Tawau. Salah seorang pelanggan yang kami maksudkan adalah Puan Harniza yang telah menyewa homestay kami ini pada 24 Julai - 27 Julai yang lepas. Puan Harniza bukan sahaja menyewa homestay dengan kami tapi beliau juga turut menyewa kereta sewa dengan kami. Kami amat gembira apabila Puan Harniza turut gembira dan berpuashati dengan servis yang kami berikan.

Untuk makluman, Puan Harniza seisi keluarga telah menyewa homestay selama 3 malam disamping meminta servis mengambil mereka di airport semasa hari check-in. Bayaran yang kami minta untuk sewa homestay selama 3 malam + servis pengambilan di airport Tawau adalah amat murah sekali iaitu hanya RM543.00 sahaja. Sewa kereta Proton Wira yang kami tawarkan pula adalah RM85/hari sahaja untuk 3 hari tersebut. Jadi anda boleh bayangkan sendiri penjimatan yang telah dapat dibuat oleh Puan Harniza sekeluarga.

Walaupun kadar sewa kami adalah yang paling murah di Tawau, tapi itu tidak bermaksud kami menyediakan perkhidmatan yang cincai dan ala kadar sahaja. walaupun murah tapi kami sentiasa pastikan kami memberi yang terbaik. Ini kerana apabila pelanggan puashati, kami juga turut berasa gembira. Jadi kalau anda mahukan sewa yang murah dan servis yang terbaik untuk homestay dan juga kereta sewa di Tawau, anda jangan berfikir dua kali dan terus sahaja datang cari kami. Paling mudah, hubungi sahaja kami di talian 013-5499-359 untuk homestay dan juga 014-9669-359 untuk kereta sewa. Kami sedia membantu anda ;)


Tempah homestay anda sekarang:

No comments:

Post a Comment